Yesterday and today

Hallo♥

Jeg orket ikke blogge igår, så sorry for det. Igår var jeg på skolen og hadde sam.f framføring med utspørring etterpå, nesten som en muntlig eksamen aktig ting. Det gikk helt greit, jeg klarte ikke svare på alt men. Resten av skoledagen gikk med på å gjøre ingenting. Vi gjør ikke så mye på skolen fortiden, siden vi bare skal forbrede oss til muntlig, og ikke noe mer. 

Så var jeg på trening igår. Vi hadde litt kondis trening og det er jo alltid bra. Neste og siste konkurranse for sesongen er neste helg. Det blir gøy. 

Idag har jeg vært på skolen. Vi hadde K&H i første time, så så vi på en skrekkfilm i engelsken, men den var så ekkel, så jeg og Amalie gikk heller ut i gangen litt. Hehe. Men etter det så var jeg på kino. For jeg er sånn kulturvert på skolen, og har vært det siden jeg begynte på ungdomsskolen, og på slutten av året, er det alltid sånn kino, for å si takk eller noe, sammen med alle andre kulturverter fra andre skolen. Jeg var der med Silje fre 8.klasse, Nataniel fra klassen min, Arin fra parallell klassen min, hun andre som jeg faktisk ikke husker hva heter fra 8.klasse og Eirik fra 8.klasse og en til.

Det var en film som het RIO, som var en tegnefilm, den var ganske kjedelig. Ikke noe å anbefale. Men det var bedre enn skole da.Og ja! I går på skolen, fant plutselig noen i klassen ut at de skulle teipe Malene til stolen sin og sette henne ut på taket. Stakkars henne, men det var jo bare morsomt da.

Først fikk hun ha et teppe på seg, siden hun gikk bare i shorts og det regnet, men så tok de det fra henne.
Men hun fikk seg løs til slutt da.Tilslutt noen bilder fra igår på skolen :-)
Hihi

Har du sett filmen RIO?? Hva har du gjort idag??

2 kommentarer

Har ikke sett RIO, nei :) fine bilder.

Emma

27.05.2011 kl.23:02

lol, det var IKKE skrekkfilm da! :P og den var langt ifra skummel!

det er mer sånn... action.. spennings film.. men hvertfall ikke skrekkfilm! da har du ikke sett

en skrekk film før altså! :P

og nei har ikke sett rio, og har ingen planer om å se den heller :P

fine bilder btw duu, ofc jeg er jo med på to av dem! køddah ^^ <3

Skriv en ny kommentar

iingelin

iingelin

18, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år, som liker å danse og være med vennene mine! Blir kjempe glad for kommentarer <3

Kategorier

Arkiv

hits