Dansetrening og idrettsdag!

Hallo♥

Jeg skulle egentlig legge ut bilder fra idrettsdagen vi hadde på skolen på fredag, men så glemte jeg det. For vi hadde da nemmelig idrettsdag på skolen, men håndball, fotball og vollyball. Egentlig skulle det være sandvollyball, men siden regnet bare pøste den ble det inne i stedet og da ble det jo vanlig vollyball.
Egentlig skulle jeg være med på vollyball, men siden det bare var tre som kom til håndballen så måtte jeg være med der. Men så kom det noen fler, sånn at jeg bare trengte å være inbytter. Det var egentlig ganske koselig. Hehe.
Men laget ¨mitt¨ vant to kamper, tapte to kamper og fikk en uavgjort. Tror ¨vi¨ kom på 3.plass eller noe.
Men det som var litt dumt, var at 8.klasse begynte med fire poeng og 9.klasse begynte med to når de spilte med 10.klasse. Egentlig ganske unødvendig synes jeg. 

Men her er bildene. Det er mobil kvalitet da, så det er ikke så bra kvalitet på bildene, og de er litt ¨svosjete¨. Hehe. Dessuten er det også litt forskjellig størrelse på dem. Selv om alle er i 800 px.

Emma :)Meg og Emma.

Haha.

  Vollyball folka!
Håndball folka.

Idag har jeg vært på trening! Vi var bare 7 stykker, selv om det var fellestrening. Det var ingen rekrutter eller litt øvet der. Men det var gøy for det da. Vi hadde Stine på førsten og så hadde vi Solvei. Hun lærte oss noen kule teknikk ting og hopp. Det var veldig slitsom trening da, men siden jeg ikke var på treninga på torsdag var det egentlig helt greit. 

Hva har du gjort idag?? Har skolen din idrettsdag??

2 kommentarer

maria

12.06.2011 kl.23:58

jepp, to ganger i året elns :p
Ja, en gang i året ;)

Skriv en ny kommentar

iingelin

iingelin

18, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år, som liker å danse og være med vennene mine! Blir kjempe glad for kommentarer <3

Kategorier

Arkiv

hits