09.sep.2011

Hei♥

Jeg har vært en veldig dårlig blogger.. men jeg har rett og slett ikke blogglyst for tiden! Jeg har jo lange skoledager (ikke fredager da) men etter det så har jeg trening eller jobb. Jeg trener jo mandag, jobber tirsdag, trener annen hver onsdag, trener torsdag og trener annen hver fredag og trener søndag. Det blir ikke så mye tid til så mye annet da :) 

På onsdag var vi på kunst museeum med skolen, Gina og Aleksandra tok masse bilder, men jeg skal få de på mandag tror jeg. Etter det var jeg på vip åpningen på bikbok amifi borg, sammen med Aleksandra og Andrea. Jeg kjøpte ikke noe, men vi fikk en pose med et blad, et armebånd og litt småting. Det var utroooolig mange der. 

Igår var jeg på skolen og så var jeg på danseloftet resten av dagen, jeg dro dit rett etter skolen, så trente jeg mini disco sammen med Anne Sofie, og så trente jeg selv da. 

Idag har jeg hatt en kort skoledag, siden vi slapp den siste timen. Egentlig kunne vi gå tidligere enn det jeg gjorde, men jeg, Gina, Aleksandra og Andrea hadde bestillt bord på en sånn liten "restaurant" som vi har i kantina. Det er de som går den "kokke linjen". Så da spiste vi taco buffe og dessert. Nam! 

Idag fikk vi også besøk av Bjarte Breiteig, som er en forfatter. Han virka snill han. Han er en flink forfatter da.. 

Men!!!! i morra så er det....... KONKURRANSE :) Endelig! Første etter sommeren. Er ikke helt 100% klar da, og jeg er ganske forkjøla, men jaja. Jeg gleder meg for det. Det blir gøy. Heldigvis er det ikke så veldig tidlig da. 

Btw. så digger jeg disse fra idol :) Den første må du spole til 2 min for å høre da.

 

De er drit flinke, eller hva??//Sorry hvis det er mye skrivefeil, gidder ikke lese gjennom :p//

4 kommentarer

Sofia

09.09.2011 kl.14:54

Ja flinke :D Samme videoer som meg *hosthost* :D

Annie

09.09.2011 kl.15:15

Gleder meg til i morgen jeg og! <3 Skal bare konkurrere mot 10 stk så satser høyt, føler meg ikke klar, men det skal gå :D

De er KJEMPE flinke!!! <3

Annie

09.09.2011 kl.15:51

SV: ja Marianne som sa det :D

Emma<3 - kommenterer tilbake:)

31.10.2011 kl.21:54

HAPPY HALLOWEEN! :D

Og takk for kommentaren på bloggen min;)

Skriv en ny kommentar

iingelin

iingelin

18, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år, som liker å danse og være med vennene mine! Blir kjempe glad for kommentarer <3

Kategorier

Arkiv

hits